Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2012 21:49 - Пророчество за бъдещето на България
Автор: styv Категория: Други   
Прочетен: 1189 Коментари: 0 Гласове:
0



        Това пророчество за бъдещето на България се мъдри на последната страница на първа част от книгата на отец Боян Саръев "Гласът на викащия в пустинята"        


                                                      ПОСЛАНИЕ ОТ БЪДЕЩЕТО
                                                                                                               (17.10.91г    24.30ч )
          
                И изкупи греха си, тегнал векове наред,родът богарски...И малцината,които бяха останали в родината си,всичките бяха посветени в тайните на Всемира,Вселената и Вярата.И покръстиха се, и повярваха отново в силата  й,и в спасението на изтерзаната си и разпъвана на кръст страна.И вярата им се усилваше с всеки ден и час,и ставаха те все по-силни духом,и тялото им изпълваше се с тая сила...
                 И тая Земя изведнъж стана център и източник на Силата и Вярата Православна...И изведнъж започнаха да избуяват Христови войни с ръста и силата на Спартак-Тракиеца (и Давида),и множаха се и изпълниха цялата земя Богарска.И носеха страшна мощ-и на духа и на тялото си...
                 И по тая измъчена Земя стана чудо: и слепите прогледнаха; и глухите проговориха; и сакатите проходиха, и възкръсна тая Земя стократно по-красива и стократно по-силна отпреди! И върнаха се хората към отколешите си стари писмена, и отвориха очи за Вселената, чрез тях и виждаха в бъдното, окрилени от Вярата и от Всепобеждаващата Божия (Космическа) любов и познаха всецяло свещените книги...И дадоха им се нови имена,които носеха сила,а не мъки,защото със страданията си вече бяха изкупили греха си .
                  И събраха се тука много мъдреци-повече, отколкото по целия останал свят.И роди и откърми тая Земя свещена стократно повече чада,отколкото я бяха напуснали.От пустиня се превърна в райска градина! И затрепериха враговете й и тези,които бяха откраднали светините й, и осквернили светите й места,които бяха изкушавали с пари и други неща,залъгвали най-одарените й хора  и ограбили много от богатствата й.
                   И страшен беше  гневът Божий, и раздра се небесната завеса от Него, като геена огнена се разтвори и погълна тези нечестиви люде. А умряха те в страшни мъки и нямаше за тях пощада,защото не бяха я заслужили с делата си.
                   И стана малката земя Богарска най-красивата.И започна нов живот,подкрепяна от Божията благословия и светиите си!И пречисти се тая земя, и людете й, и стана тя по-могъща от всякога! А недрата й криеха несметни богатства-много повече,отколкото й бяха откраднали нечестивите люде (чужди и свои)! И за тях имаше Страшен съд,  по-страшен,отколкото мислеха (ако мислеха за него).
                  И отново заживяха людете по тая земя в благост и смиреност,с вяра и добродетели,от което идеше силата им, и разцъфна БОГАРИЯ... 
                 И стана( беше) лето 2030      


p.s. Това послание отец Боян Саръев получава по пощата.Този,който му го е изпратил, не си е посочил името .                                                                                                                                                             


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: styv
Категория: История
Прочетен: 26328
Постинги: 2
Коментари: 2
Гласове: 90
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930